Ingyen Szállítás 15000 Ft fölött!

Egyszerűen használható autós karceltávolító

Megakadályozza a tovább karcolódást, és a korróziót

standard ár: 1 299 Ft –10 % 1 169 Ft 1 169 Ft / 1 db
Elérhetőség: Raktáron, azonnal szállítjuk
Szállítási lehetőségek
Kód: 5907451305300
Egyszerűen használható autós karceltávolító
995 5 optimized
Újdonság
1 299 Ft –10 %
-10% kedvezmény
-10% kedvezmény
minden rendeléshez
Gyors szállítás
Gyors szállítás
országszerte
Szállítási garancia
Szállítási garancia
Garancia a sértetlen termékre
Több mint 3 000 átvételi pont
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon

Termék részletes leírása

Zavarnak az apróbb karcok az autódon? Nem akarsz több tízezer vagy több százezer forintot költeni autófényezésre, és karceltüntetésre? Félsz, hogy a karcok tovább terjednek, és elkezd rozsdásodni az autód? 

Itt a megoldás! 

Autófényezés javító toll

Ezzel a szuper, és forradalmian új technológiával szakmai tudás nélkül is eltüntetheted a zavaró karcokat az autód drága fényezéséről. A használata roppant egyszerű. Mindössze csak fel kell rázni használat előtt a "tollat", majd párszor meg kell nyomni a "toll" hegyét, amíg az anyag el nem kezd kijönni belőle, majd az eszközzel felhordani a karcba a folyadékot.

A felhordás után, napsütésben akár már 1 órán belül is látható eredményt fogsz kapni, viszont, ha az időjárási, vagy a hőmérsékleti viszonyok nem megfelelőek, úgy akár 48 órát is várnod kell majd, hogy az anyag tegye a dolgát, és megkeményedjen a repedésben.

Miután a bevonat megkeményedett, teljesen vízálló lesz, nem roncsolja az autó fényezését, és nem is mérgező, így nem árthat sem neked, sem az autódnak.

Ugyan a fényezés nem lesz olyan, mintha egy szaki készítette volna, hiszen az autód színét nem kapod vissza, azonban a karcok tovább terjedését megakadályozza, illetve megelőzi a korróziót, így a karcokból nem lesz rozsdás lemez.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: