Egyszerűen használható autós karceltávolító

Megakadályozza a tovább karcolódást, és a korróziót

A tétel elfogyott…
standard ár: 1 299 Ft –10 % 1 169 Ft 1 169 Ft / 1 db
Elérhetőség: Elfogyott
Szállítási lehetőségek
Kód: 5907451305300
Egyszerűen használható autós karceltávolító
995 5 optimized
1 299 Ft –10 %
Biztonságos rendelés
Biztonságos rendelés és
utánvétes fizetés 45.000 Ft-ig
14 napos visszaküldési jog
14 napos
visszaküldési jog
Ingyen Szállítás - királyKütyük
Országos
kiszállítás
Átvételi pontok
Több mint 3000
átvételi pont országszerte

Termék részletes leírása

Zavarnak az apróbb karcok az autódon? Nem akarsz több tízezer vagy több százezer forintot költeni autófényezésre, és karceltüntetésre? Félsz, hogy a karcok tovább terjednek, és elkezd rozsdásodni az autód? 

Itt a megoldás! 

Autófényezés javító toll

Ezzel a szuper, és forradalmian új technológiával szakmai tudás nélkül is eltüntetheted a zavaró karcokat az autód drága fényezéséről. A használata roppant egyszerű. Mindössze csak fel kell rázni használat előtt a "tollat", majd párszor meg kell nyomni a "toll" hegyét, amíg az anyag el nem kezd kijönni belőle, majd az eszközzel felhordani a karcba a folyadékot.

A felhordás után, napsütésben akár már 1 órán belül is látható eredményt fogsz kapni, viszont, ha az időjárási, vagy a hőmérsékleti viszonyok nem megfelelőek, úgy akár 48 órát is várnod kell majd, hogy az anyag tegye a dolgát, és megkeményedjen a repedésben.

Miután a bevonat megkeményedett, teljesen vízálló lesz, nem roncsolja az autó fényezését, és nem is mérgező, így nem árthat sem neked, sem az autódnak.

Ugyan a fényezés nem lesz olyan, mintha egy szaki készítette volna, hiszen az autód színét nem kapod vissza, azonban a karcok tovább terjedését megakadályozza, illetve megelőzi a korróziót, így a karcokból nem lesz rozsdás lemez.

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: