Ingyen Szállítás 15000 Ft fölött!

Napelemes Ultrahangos, Rezgő, Vakond és Rágcsáló Riasztó, Zöld Akár 1000 Négyzetméterre

Napelemes Vakondriasztó
Várható kézbesítés:
2022.09.27
Szállítási lehetőségek
Raktáron, azonnal szállítjuk
Kód: 5907451321447
Márka: Verk Group
4 999 Ft
Kategória: Kerti kütyük
Súly: 1.1 kg
Ajándék
Ajándék
minden rendeléshez
Gyors szállítás
Gyors szállítás
országszerte
Szállítási garancia
Szállítási garancia
Garancia a sértetlen termékre
Több mint 3 000 átvételi pont
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon

Bemutatjuk az új napelemes vakondriasztót a Bibishoptól! Ez egy hatékony rágcsálóriasztó, amely 30 másodpercenként ultrahangot bocsát ki, mellyel elriasztja a vakondokat, és más rágcsálókat. Használható kertben, pázsiton, réten, vagy más szabadtéri területen.

A földbe helyezve a rágcsálóriasztó 400 - 1000 Hz között változó frekvenciájú hangot ad ki, ennek következtében, a rágcsálók nem tudják megszokni a készüléket.

A hang harminc másodpercenként kerül kiadásra. A hangot a rúd belsejében rezgések is kísérik, amik erősítik a készülék hatékonyságát. A készülék karbantartásmentes, vezeték nélküli, ellenáll a változó időjárási viszonyoknak és a víznek. Nem ártalmas háziállatokra és emberekre.

Nagyon könnyen tisztítható, és azonnal telepíthető, a kicsomagolást követően. Akkumulátoros - napközben a napelemeknek köszönhetően az akkumulátorok feltöltődnek. Feltöltődés közben is üzemel, illetve egész éjszaka is.

Működési tartomány: 1000 m2 

Megjegyzés: A vakondriasztó működésének terjedelme nagyban függ a talaj típusától. A száraz, homokos aljzat csillapítja a hanghullámokat, és a védőterület akár a felére is csökkenhet. Ha a kihelyezni kívánt földterület, száraz, homokos, és nagyobb, mint körülbelül 500 m2  akkor fontolja meg több darab vásárlását, hogy biztonságban tudhassa a kertet. Ha a földterület laza, nedves, vagy vizes, akkor akár 1000 mterületet is lefedhet egyetlen készülék.

  • Műanyagból készült
  • Be-/ kikapcsoló gomb
  • Beépített napelem
  • Töltési idő(napfény):8 és 12 óra között
  • Hatótávolság:akár 1000
  • Újratölthető akkumulátor
  • Szín: zöld
  • Méretei: 28 (magasság) x 12 cm (szélesség a tetején)