Ingyen Szállítás 15000 Ft fölött!

UltraPower 2 az 1-ben, seprű és kézi porszívó, kék-fehér, 600W, Hepa szűrő

Magas szívóteljesítmény, és 2 az 1-ben tulajdonság
Várható kézbesítés:
2022.09.27
Szállítási lehetőségek
Raktáron, azonnal szállítjuk
Kód: 5907451327968
Márka: Verk Group
14 999 Ft
Kategória: Otthoni kütyük
Garancia: 1 év
Súly: 2.5 kg
Ajándék
Ajándék
minden rendeléshez
Gyors szállítás
Gyors szállítás
országszerte
Szállítási garancia
Szállítási garancia
Garancia a sértetlen termékre
Több mint 3 000 átvételi pont
Több mint 3 000 átvételi pont
egész Magyaroszágon

Magas szívóteljesítmény, és 2 az 1-ben tulajdonság

UltraPower technológiával gyártott Hepa szűrős, 2 az 1-ben porszívónknak köszönhetően elfelejtheti a régi, és elavult szívóteljesítményű porzsákos porszívókat. 

Ez a nagyszerű porszívónk porzsák nélküli, ami azt jelenti, hogy a portartály kiürítése csak 1 mozdulat. Könnyen tisztán tartható, hiszen mosható a szűrő, és a portartály is, így a porszívó életciklusa is sokkal hosszabb lehet a régebbi típusokhoz képest.

600 W teljesítménnyel rendelkezik, viszont a technológiának köszönhetően, a szívóereje nagyjából egy régebbi 1500-1600 W teljesítményű porszívónak felel meg.

Hepa szűrős pozsák nélküli seprű porszívó

Használható padlón, szőnyegen, és szinte bármilyen talajon. Ezen kívül a 2 az 1-ben funkciónak köszönhetően, kézi, és autós porszívóként is használható, így kárpitokat, asztalt, és nehezen elérhető helyeket is kényelmesen lehet porszívózni vele. 

A kiegészítők között megtalálható a résszívó, a sarkokhoz, illetve a padló szívó fej, aminek az alján egy vékony gumi csík is elhelyzkedik, hogy a takarítás még tökéletesebb legyen. Bútorkefét azért nem tartalmaz a készlet, mert a kézi porszívó önmagában, ha nem tesszük rá a résszívót, akkor egy bútor, és kárpit porszívóként is használható.

Teljesítmény: 600W

Feszültség: 220-240 V

Tápkábel hossza: 345cm

A porszívó portartály mérete: 800 ml

Súly: kb. 2,5 Kg

Szétszedhető: Igen

Ergonomikus: Igen

Általános Tájékoztató, a porszívók teljesítményéről, és a Watt (energiafelvétel) - kPA  (szívóerő teljesítménye) arányáról

Egy 2017-es törvénymódosításnak köszönhetően, 900W feletti energiafelvétellel rendelkező porszívók forgalmazása szép lassan megszűnt, így a gyártóknak, valami újat kellett kitalálniuk. Korábban, és még most is, sokan a porszívók teljesítményét, a felvett energiafogyasztással hozzák összefüggésbe, azonban ez nem teljesen helyes megközelítés.

A törvénymódosítást követően kezdett csak elterjedni, és napjainkban is már a kPA (szívóerő teljesítmény) alapján rangsorolják a porszívókat. A szívóerőt, azonban több tényező is befolyásolja.

Természetesen fontos, a megfelelő mennyiségű energiafelvétel, viszont, ez nem feltétlenül áll egyenes arányban a szívó teljesítménnyel. Egyáltalán nem biztos, hogy egy 900W teljesítményű porszívó, nagyobb szívő erővel rendelkezik majd, mint egy 500W teljesítményű. Ez annak köszönhető, hogy a legmodernebb technológiával készült porszívók, mint például, az UltraPower 2 az 1-ben HEPA szűrős porszívó, kék-fehér, 600W, a hosszúkás kialakításának, a szívó torok keresztmetszetének, a motor fordulatszámának, ciklonos rendszerének, és a HEPA szűrőberendezésének köszönhetően a levegő áramoltatása egyszerűbb a porszívó motorjának, így a szívó teljesítménye jelentősen jobb mint más hagyományos porszívónak.